Ons Team

Aannemer Amsterdam is een jong, dynamisch, hardwerkend en professioneel bouwbedrijf. Alle opdrachten, groot en klein, worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.  U als klant heeft enkel te maken met een contact persoon binnen Aannemer Amsterdam en met niemand anders zoals onderaannemers of andere externe partijen. Uit ervaring weten we dat onze klanten dit erg apprecieren en een gemakkelijke manier van werken vinden.  Aannemer Amsterdam werkt enkel met eigen mensen en voor u als klant si dat weer een zorg minder.

Bouwen is onze passie. Wij mogen we elke dag van de week iets doen wat we leuk vinden: iets maken met onze handen!! Er is voor ons niets mooiers.

Team DNL
Aannemer Amsterdam werkt voornamelijk met jonge, net afgestudeerde Nederlandse vakmensen. De vakmensen die wij selecteren moeten niet alleen erg goed zijn, ze moeten ook hun karakter, communicatie vaardigheden en  doorzettingsvermogen mee hebben. Dat + een gezonde dosis leergierigheid, vinden we bij Aannemer Amsterdam ook erg belangrijk. Onze werknemers worden bijgeschoold door externe opleidingen, trainingen en seminars te volgen. U als klant van Aannemer Amsterdam bent zo verzekerd van het gebruik van de e nieuwste methoden en technieken.

Aannemer Amsterdam staat voor klantgerichtheid, transparantie, innovatie en vakmanschap. Dat zijn de vier pijlers waarop de fundering van Aannemer Amsterdam rust. Wij bieden u een totaal pakket dat staat als een huis. Aannemer Amsterdam zal nooit een project aannemen wat niet realiseerbaar is. Aannemer Amsterdam staat voor kwaliteit aan een goede prijs.