Offerte aanvragen

[gravityform id=2 name=OfferteAanvragen]

Offerte aanvragen bij Aannemer Amsterdam

Wil u weten wat het gaat kosten om uw huis op te kappen, nieuwe keuken te plaatsen, iets te laten schilderen, een lekkage te laten dichten, u huis te laten renoveren of een totale verbouwing te laten uitvoeren, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. 99% van onze projecten zijn in Amsterdam en wij kunnen altijd wel even tijd vrij maken om even bij u langs te komen en de situatie te inventariseren.  U kunt ook altijd bij ons op de bouw even langs komen, om te kijken naar ons werk.

Offerte verbouwing

Wanneer je je woning wilt laten verbouwen, dan kan je hier dus een offerte voor aanvragen. Hierdoor weet je al wat meer over prijs. Je kunt hier een offerte aanvragen voor de verbouwing, uitbouw van je woning of de renovatie van je woning. Vaak duurt het een aantal dagen tot enkele weken voordat je de offerte ontvangt. Het opmaken van een offerte is namelijk niet binnen een dag mogelijk. Vaak moet de aannemer hiervoor weer contact opnemen met onderaannemers die de bouwklus voor hem moeten uitvoeren. Het laten opmaken van een goede offerte kost dus wat tijd.

Aanbouw kosten

Ook als je graag wilt weten wat voor het laten plaatsen van een aanbouw de kosten zijn, kun je een offerte aanvragen. Zo kan je de offertes vergelijken en kan je de aannemer inschakelen die de beste prijs en voorwaarden stelt. Hierdoor wordt de klus helemaal naar jouw wens uitgevoerd. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Je krijgt dus eerste een prijsindicatie. Als je hiermee instemt, wordt er een offerteafspraak gemaakt, waarbij de definitieve offerte wordt opgesteld. Vervolgens wordt besproken wanneer de opdracht wordt uitgevoerd en hoe deze wordt uitgevoerd. Na de uitvoer van de opdracht krijg je van de aannemer altijd een duidelijke en nette factuur overhandigd. Hierop staan alle werkzaamheden en de gemaakte kosten vermeld. Een aannemer in Amsterdam gaat dan ook zeer professioneel te werk.