Tandarts Amsterdam krijgt het drukker. Steeds meer cliënten waarderen de gastvrijheid en klantvriendelijke benadering. Vandaar dat er ook een extra praktijk is geopend aan de Keizersgracht. Maar nu heeft Tandarts Amsterdam beide praktijken ook op de zaterdagen geopend.

De reden van de toenemende drukte is dat steeds meer mensen zich bewust worden van het feit, dat een stralende lach je visitekaartje is. Een geel en kapot gebit veroorzaakt vaak een minderwaardigheidscomplex en dat straal je dan ook uit. Dankzij de vriendelijke en professionele tandheelkundige aanpak, durven zelfs bange patiënten naar Tandarts Amsterdam. En dat is maar goed ook, want hier krijgt elk gebit een opknapbeurt waardoor vullingen niet eens meer opvallen.

Bij Tandarts Amsterdam word uitsluitend met erkende tandartsen, specialisten en mondhygiënisten gewerkt. Een team van professionals met allemaal hetzelfde belang, namelijk jouw gebit een levenslange duur geven. Of je nou tandsteen moet verwijderen, een gaatje vullen of je tanden wil bleken, bij Tandarts Amsterdam kan het allemaal.
Mocht er sprake zijn van een specialistische behandeling, kan je er op vertrouwen dat de specialist goed contact zal onderhouden met je eigen tandarts en met jou. Zo weet je zeker dat er geen misverstanden zullen ontstaan.

Bij beide praktijken, aan de Lassusstraat en de Keizersgracht, kan je er vanuit gaan dat je eerst een kennismakinggesprek zal krijgen. Hierbij wordt een behandelplan samen met jou opgesteld en wordt er gekeken naar jouw wensen en gelijk ook naar de kosten. Als het nodig is in verband met de kosten, om dit te verspreiden, dan zal de behandeling in fases opgesplitst worden.

De openingstijden zijn als volgt:
Aan de Lassusstraat

  • ma t/m do 8.00 – 21.30 uur
  • vrij 8.00 – 17.30 uur
  • zat 9.00 – 16.00 uur

Aan de Keizersgracht

  • ma en vrij 8.00 – 17.30 uur
  • di t/m do 8.00 – 21.30 uur
  • zat 9.00 – 16.00 uur

Voor een afspraak bij Tandarts Amsterdam kan je online het registratieformulier invullen. Uiteraard kan je ook telefonisch via de receptioniste een afspraak maken. Als je de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek hebt ontvangen, neemt dan als het mogelijk is de gegevens van je oude tandarts mee. Aarzel niet als je nog eventuele vragen hebt, om contact met hun op te nemen. Tandarts Amsterdam staat je graag te woord, het gaat tenslotte om jouw lach.