Goed nieuws uit een oververwachte hoek. Onze tandarts in Amsterdam heeft een nieuw pand aan de Keizersgracht betrokken en heeft ons gevraagd om een offerte uit te brengen voor een mogelijk uitbreiding van het tandartsen praktijk met een hyper moderne tanden bleken studio. Dat was natuurlijk niet verwacht. Normaal gezien zitten we niet te wachten op een bezoek aan de tandarts, maar als we een offerte mogen uitbrengen voor de nieuwe tanden bleken studio, verzacht dat toch de pijn van het bezoekje aan de tandarts. Niet alleeen mochten we een offerte uitbrengen voor de verbouwing, we hebben de opdracht ook nog toegewezen gekregen. Het was voor het eerst dat we zo’n opdracht aannamen en achteraf gezien was het niet heel erg anders dan andere verbouwingsklussen die we in het verleden hebben aangenomen. Het grootste verschil is de elektra en hygiene. Bij een tanden bleken studio zijn de maatstaven en eisen wat anders dan in de normale bouw. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over het resultaat. Het is allemaal heel strak en heel wit geworden. Wij wenzen iederereen die de Tanden Bleken Amsterdam studio gaat bezoeken eenzelfde strak en wit resultaat.